Закупівлі за переговорною процедурою до 30-ї річниці Незалежності: визначено перелік замовників

UA RU
Кабмін прийняв постанову «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України» від 15.07.2021 № 736.

Закупівлі за переговоркою до 30-ї річниці Незалежності: визначено перелік замовників

У додатку до постанови КМУ визначив переліки:

  • товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України;
  • замовників, які можуть здійснювати закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Це: МКІП, Мінмолодьспорт, МЗС, Міноборони, військові частини, установи та організації Міноборони та ЗСУ, Держкіно, ДАРТ, Держкомтелерадіо, Український інститут національної пам’яті, ДУС, Управління адміністративними будинками ДУС, ДУ «Український інститут книги», Національний музей історії України, Національний заповідник «Софія Київська», АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» ДП Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів «Гарант-сервіс», ДП «Центр захисту інформаційного простору України», ДП «Державна театрально-видовищна агенція», ДП «Творчо-виробничий та навчально-дослідний центр розвитку сучасного мистецтва та туризму «Магніти України», Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, Національний заповідник «Києво-Печерська Лавра», ДУ «Український інститут», Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Постанова набрала чинності 17 липня 2021 року.

Закупівлі за переговоркою до 30-ї річниці Незалежності: визначено перелік замовників
ЯРОСЛАВА ДУБРОВА,консультант з публічних закупівель, Київ
Чи потрібне рішення уповноваженої особи/тендерного комітету про зміни до договору та хто відповідатиме за таке порушення? Коли ОУ відповідатиме за зміни до договору про закупівлю?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Довгострокові зобов’язання у закупівлі

Якщо замовник бере довгострокові зобов’язання, як запланувати закупівлю? В який спосіб йому зручніше проводити закупівлю та про довгострокові зобов’язання в переговорній - наш експерт.
3207

Переговорна процедура за надзвичайних ситуацій: як застосувати у дні війни

Нині замовники часто працюють в умовах, коли товари, роботи, послуги потрібно закупити терміново, щоб ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій. Експерт провів достідження, як застосувати у таких ситуаціях переговорну процедуру.
2442

Переговорна процедура: що вимагати в учасника

Розглянемо ключові аспекти з експертом: які документи вимагати в учасника при переговорній процедурі та які вимоги встановлювати при переговорній процедурі за статтею 17.
4110

Протокол переговорів на закупівлю газу, якщо двічі не відбулися відкриті торги

Якщо переговорну процедуру проводитиме на підставі двох відмінених тендерів, оформіть протокол переговорів відповідно до неї. Для цього просто скачайте бланк та внесіть дані вашої організації.
3540

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді