ТОП-10 зразків закупівельних документів у грудні

Скачайте зразки документів від експертів Системи «Експертус Держзакупівлі», які допоможуть легко впоратися із закупівельними завданнями у грудні.

ПОдготовка к собранию

Головне у грудні 2021-го

Грудень 2021 року — це не просто кінець ще одного робочого року, це місяць, коли тендерні комітети відходять в закупівельну історію, а майбутня закупівельна практика опиниться повністю в руках уповноважених осіб.

Ми підготували для вас добірку зразків документів, які допоможуть правильно оформити перехід від ТК до УО, організувати планування закупівельна 2022 рік, продовжити договори на 20% та заключити договір про закупівлю.

Зразок № 1. Наказ про призначення уповноваженої особи

Скористайтеся зразком, щоб призначити УО в своїй організації та розподілити обов'язки між ними.

Зразок № 2. Положення про УО

Примірне положенні про уповноважену особу, затверджене наказом Мінекономіки від 08.06.2021 № 40, визначає лише основи організації діяльності УО, її права та обов’язки. Ми ж пропонуємо готовий зразок Положення про уповноважену особу, яке враховує багато додаткових робочих моментів.

Зразок № 3. Наказ про ліквідацію тендерного комітету

При ліквідації тендерного комітету необхідно передати УО справи щодо закупівель, розпочатих ТК. Скористайтеся експертним зразком, щоб врахувати всі необхідні деталі.

Зразок № 4. Додаткова угода про розірвання договору про закупівлю

І хоча прямого відношення до грудня 2021 цей зразок не має, наразі він один з найпопулярніших серед запитів підписників, тож тримайте напохваті.

Зразок № 5. Додаткова угода про продовження строку дії договору

Наприкінці року замовники, буває, дозакуповують необхідні товари, послуги чи роботи, щоб забезпечити життєдіяльність організації на початку наступного. Щоб оформити продовження дії договору правильно, скористайтеся готовим зразком додаткової угоди.

Зразок № 6. Перша додаткова угода на продовження дії договору про закупівлю на 20% наприкінці року замовником-бюджетником

Зміни до договорів про закупівлю, оплата яких відбувається за бюджетні кошти, варто вносити двома додатковими угодами, адже вони мають врахувати, окрім Закону № 922, ще й обмеження бюджетного законодавства.

Зразок № 7. Друга додаткова угода на продовження дії договору про закупівлю на 20% замовником-бюджетником

Зразок № 8. Порядок організації та проведення закупівель

Щоб узгодити взаємодію між ініціаторами закупівлі та тендерниками, замовник має затвердити Порядок під час планування та здійснення закупівель. Цей документ встановить єдині правила взаємодії всередині організації та унеможливить перекладання відповідальності, затягування або зрив закупівлі учасниками закупівельного процесу.

Зразок № 9. Протокол УО про затвердження річного плану або змін до нього

Планування закупівель на 2022 рік вже розпочато, тож коли оприлюднюватимете річний план закупівель або зміни до нього, скористайтеся готовим зразком протоколу УО.

Зразок № 10. Проєкт договору про закупівлю товару

Документ, необхідний замовникам протягом усіх 12 місяців року, це проєкт договору про закупівлю. Коли складатимете тендерну документацію на закупівлю товару, використовуйте запропонований шаблон від експертів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Тендерна документація зразок

Шукаєте зразок тендерної документації, що відповідає чинному закупівельному законодавству? Тримайте готові зразки від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
8116

Дефектний акт: зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
62155

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді