Чому потрібно вчасно підтверджувати, що отримали товари, роботи, послуги

Розпорядники бюджетних коштів протягом трьох робочих днів після завершення строку поставки товарів/виконання робіт/надання послуг, який визначений договірними зобов’язаннями, що передбачали розрахунки на умовах авансування, подають до органів Казначейства документи, що підтверджують отримання цих товарів/виконання робіт/надання послуг.

Як призначити уповноважену особу: оберіть свій варіант

 Чому потрібно вчасно підтверджувати, що отримали товари, роботи, послуги

Договір про закупівлюСкачати зразок

Перелік документів, які підтверджують фактичне отримання товарів, робіт та послуг за умови здійснення попередньої оплати, за кожним КЕКВ визначає Додаток до Методичних рекомендацій щодо переліку підтвердних документів для реєстрації бюджетних зобов’язань та проведення платежів, затверджених наказом Казначейства від 19.07.2019 № 213.

Зважте: якщо розпорядник не подає ці документи, орган Казначейства не приймає до виконання платіжні доручення (пп. «і» п. 11.8 Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами, затвердженого наказом Мінфіну від 24.12.2012 № 1407, пп. «и» п. 10.8 Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Мінфіну від 23.08.2012 № 938).

Джерело: сайт Казначейства



УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
94

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44181

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
174

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді