ДПС надала 599 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів

Протягом січня-липня поточного року 243,5 тис. користувачів отримали від ДПС безкоштовні кваліфіковані сертифікати відкритих ключів.
image12

Моніторинг прямих договорів: дороговказ від Держаудитслужби

Протягом січня-липня поточного року послугами Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС скористались майже 243,5 тис. юридичних та фізичних осіб. Їм безкоштовно видано 599 тис. кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Понад 141,6 тис. фізичних осіб протягом січня – липня 2022 року  отримали 295 тис. кваліфікованих сертифікатів.

Протягом вказаного періоду 101,9 тис. юридичних осіб  отримали 304 тис. кваліфікованих сертифікатів.

Електронним сервісом повторного формування сертифікатів за електронним запитом скористалися 83,1 тис. платників, з яких майже 40,2 тис. – юридичних та 42,9 тис. – фізичних осіб.

Також здійснено автоматичний перезапуск на 1 рік майже 158,6 тис. сертифікатів для 59,4 тис. платників, з яких 23,5 тис. – юридичні особи, 35,9 тис. – фізичні особи.

За електронними запитами сформовано понад 207,4 тис. сертифікатів.

Всього з початку діяльності надавача видано понад 10,9 млн кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Нагадаємо, що за допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом кожен користувач має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років.

Таким чином платникам не потрібно витрачати свій час та особисто відвідувати центр для отримання сертифіката.

Джерело: офіційний сайт ДПС

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
225

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4220

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
204

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4012

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді