Тестування осіб, які закуповують на суму до 50 тисяч

Тестування осіб, які закуповують на суму до 50 тисяч

➡️ Три способи призначення УО

Наразі активно триває тестування уповноважених осіб. Понад 5000 УО успішно склали тест, а дехто спочатку пробує свої сили на тренажері.

На численні запити, чи потрібно проходити тестування особам, які закуповують на суми, що не перевищують 50 тисяч гривень, Мінекономіки роз’яснило:

Особам, які є відповідальними виключно за закупівлі, вартість яких не перевищує 50 тисяч гривень, проходити тестування не потрібно.

Однак для них функціонал в ЕСЗ з 1 січня буде обмежений.

Джерело: лист Мінекономіки від 11.11.2021 № 3304-04/53806-06

Поділіться в коментарях, чи необхідно вам проходити тестування УО? Чи ви вже встигли його скласти?

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4009

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
708

Підвищення кваліфікації держслужбовців, які відповідають за публічні закупівлі

У межах виконання Стратегії реформування системи публічних закупівель на 2024–2026 роки НАДС затвердило Типову загальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за здійснення публічних закупівель
626

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді