Зміни до постанови КМУ щодо закупівлі лікарських засобів, медвиробів та допоміжних засобів до них

Внесено зміни до постанови КМУ від 07.03.2022 № 216 «Деякі питання закупівлі лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них»

Зміни до постанови КМУ щодо закупівлі лікарських засобів, медвиробів та допоміжних засобів до них

Закупівлі ліків та медвиробів за Особливостями

Доповнено перелік лікарських засобів, що закуповуються за договорами керованого доступу, новим оригінальним (інноваційним) лікарським засобом «Агалсидаза бета», що не має генеричної конкуренції та виробляється лише одним виробником.

Виключено у підрозділі «Препарати для лікування онкологічних та онкогематологічних хворих» розділу «Хіміотерапевтичні препарати, радіофармпрепарати та препарати супроводу для лікування онкологічних хворих» переліку лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуються за кошти державного бюджету для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоровʼя, лікарський засіб «Бортезоміб».

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
153

Методрекомендації щодо закупівель електроенергії: що передбачило Мінекономіки та в чому ризики замовників

Проведемо огляд Методрекомендацій Мінекономіки щодо закупівель електроенергії. Розберемо пропозиції щодо визначення очікуваної вартості, нюанси та ризики тендерної документації, технічних специфікацій, формульного ціноутворення, проєкту договору та умов щодо зміни ціни
274

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді