Уряд виділив додатково 5,6 млрд грн на зміцнення оборонних рубежів

Під час засідання 2 квітня Кабмін виділив додаткові 5,6 млрд грн на зведення надійних фортифікацій.

Уряд виділив додатково 5,6 млрд грн на зміцнення оборонних рубежів

ВЕБІНАР. Закупівлі комунальних послуг

На зведення надійних фортифікацій цього року Урядом вже виділено 20 млрд грн. Під час засідання 2 квітня Кабінет Міністрів виділив додаткові 5,6 млрд грн. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«З них 1,1 млрд грн для зведення фортифікацій в Донецькій області, понад 1 млрд грн – для Запорізької області, 1,5 млрд грн для Сумщини та 300 і 400 млн грн для Миколаївщини та Херсонщини відповідно», – додав Глава Уряду.

Прем’єр-міністр також наголосив на важливості безпеки людей, особливо дітей. Зокрема ідеться про побудову надійних укриттів в закладах освіти. За словами очільника Уряду, вже облаштовано в школах 235 таких укриттів за кошти, спрямовані громадам в межах державної субвенції.

«Цьогоріч виділяємо ще 2,5 млрд грн. Таким чином плануємо створити безпечні умови для офлайн-навчання орієнтовно для 300 тис. учнів», – зазначив Денис Шмигаль.

Крім того, 1 млрд грн Уряд передбачив на облаштування укриттів у лікарнях. Як підкреслив Прем’єр-міністр, мета держави – гарантувати доступність, безпечність та ефективність медичних послуг для усіх українців.

«У цьому нам допомагають партнери. Від Японії  через Світовий банк Україна отримала 70 млн доларів у межах проєкту HEAL Ukraine. Це кошти на відшкодування видатків за програмою медичних гарантій. Вдячні японським друзям за лідерство в підтримці України», – додав Прем’єр-міністр.

Джерело: офіційний сайт КМУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарантійний лист про оплату

Гарантійний лист про оплату може знадобитися, щоб підтвердити оплату за надані послуги, поставлені товари, виконані роботи. Скачайте універсальний зразок гарантійного листа про оплату з урахуванням бюджетного законодавства
30

Суму за договором про закупівлю електроенергії вичерпали, а кіловати ще є: як діяти

Замовник вичерпав суму за договором про закупівлю електроенергії, але на залишку залишилися кіловати. Із 1 жовтня замовнику потрібно укласти новий договір, щоб встигнути приєднатися до нового постачальника. Як бути із старим договором після розрахунку за вересень? Чи потрібно укладати додаткову угоду на зменшення обсягу?
63

Нові можливості та онлайн-підтримка для VIP-передплатників системи «Експертус Держзакупівлі»

З 1 жовтня система «Експертус Держзакупівлі» стала ще потужнішим інструментом для закупівельників. Тепер кожен передплатник VIP-версії може розраховувати на щоденну підтримку експертів, які готові допомогти вирішити робочу проблему
91

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді