31 березня в Україні відбудеться перехід на «літній» час

У неділю, 31 березня 2024 року, о 03:00 вся країна переходить на літній час. Тож не забудьте перевести стрілки своїх годинників на одну годину вперед у ніч із 30 на 31 березня.

31 березня в Україні відбудеться перехід на «літній» час

ВЕБІНАР. Закупівлі комунальних послуг

До відома! Відповідно до постанови КМУ «Про порядок обчислення часу на території України» від 13.05.1996 № 509 з урахуванням порядку обчислення часу, що діє в країнах Європи з 1996 року, в Україні діє такий порядок обчислення, коли час другого часового поясу (Київський час) вираховують переведенням щорічно годинникової стрілки:

  • в останню неділю березня о 3 годині – на 1 годину вперед;
  • в останню неділю жовтня о 4 годині – на 1 годину назад.

Джерело: постанова КМУ «Про порядок обчислення часу на території України» від 13.05.1996 № 509

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4177

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді