На модернізацію сховищ у держбюджеті закладено 2,5 млрд грн

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 9 січня повідомив, що для модернізації сховищ, які потребують оновлення, у держбюджеті закладено 2,5 млрд гривень.

На модернізацію сховищ у держбюджеті закладено 2,5 млрд грн

ВЕБІНАР. Закупівлі комунальних послуг

Стан шкільних укриттів під особливим контролем. Наразі ними забезпечені 88% шкіл та 93% учнів і вчителів

«Мета – довести цей показник практично до 100%. А також модернізувати сховища, які потребують оновлення. Для цього в держбюджеті закладено 2,5 млрд грн. Будемо контролювати їх ефективне використання місцевою владою», – наголосив Денис Шмигаль.

Загалом, за словами Прем’єр-міністра, до фонду захисних споруд цивільного захисту входять 60,5 тис. укриттів: «Президент України Володимир Зеленський поставив чітке завдання – не лише збільшувати кількість, але й дбати про якість. Кожне укриття має бути інклюзивним, безпечним, комфортним і розташовуватися в зоні пішохідної доступності».

Також у школах Уряд формує Службу освітньої безпеки. Присутність навчених офіцерів поліції, як відзначив Денис Шмигаль, захистить дітей від різноманітних загроз.

«Триває відбір 500 працівників, які вже весною заступлять на службу. Це один із елементів комплексної Концепції безпеки закладів освіти. Серед іншого вона передбачає організацію безпечного підвезення учнів, пожежну та техногенну безпеку, систему раннього попередження та евакуації, чіткий алгоритм дій у разі виникнення небезпечних ситуацій», – зазначив Прем’єр-міністр.

Джерело: офіційний сайт КМУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт — зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
68135

Перелік робіт з поточного та капітального ремонту

Коли плануєте ремонт будівлі, буває важко визначитися належить предмет закупівлі до поточного чи капітального ремонту. Пропонуємо ознайомитися з переліком таких робіт, щоб обрати правильно код ДК
174

Закупівля додаткових робіт

Буває, що в процесі виконання договору підряду виникає потреба у додаткових аналогічних роботах, які не передбачав початковий проєкт та які пов’язані з предметом закупівлі основного договору. Дізнайтеся, як без порушень провести таку закупівлю
508

Як запланувати та провести закупівлю ремонту доріг

Замовникам складно знайти інформацію про закупівлю поточного ремонту доріг. Тому ми зібрали ключові аспекти в одній статті. Що буде предметом закупівлі? Якими законодавчими актами керуватися, коли закуповуєте поточний ремонт доріг? На що звернути увагу, щоб не допустити помилки під час закупівлі ремонту доріг?
11861

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді