Внесено зміни до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів

Наказом Мінфіну від 11.12.2023 № 683 внесено зміни до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів.
Внесено зміни до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів
Додаткова угода на продовження дії договору та виконання зобов'язань: зразок

З метою нормативного врегулювання питання подання місцевими фінансовими органами до органів Казначейства інформації про виконання показників розподілу видатків місцевого бюджету, наказом Мінфіну від 11.12.2023 № 683 внесено зміни до пункту 18.5 глави 18 Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23 серпня 2012 року № 938. Зміни у Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів стосуються лише фінансових органів.

Відповідно до внесених змін, фінансові органи подаватимуть до органів Казначейства:

  • інформацію про стан гарантованих Автономною Республікою Крим, обласними радами та територіальними громадами боргів;
  • інформацію про надані місцеві гарантії;
  • інформацію про виконання показників розподілу видатків місцевого бюджету (починаючи з періоду за І квартал 2024 року).

Джерело: наказ Міністерства фінансів України від 11.12.2023 № 683 «Про внесення змін до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Договір про закупівлю за державний кошт

Договори, фінансові зобов’язання в яких виконуються за рахунок бюджетних коштів, відрізняються від звичайних господарських договорів не лише наявністю відповідних процедур, що передують укладанню, але й порядком оплати виконаних господарських зобов’язань. Розглянемо основні умови, дотримання яких дозволить знизити ризики непорозуміння з Державною казначейською службою України та відповідно убезпечить від штучної затримки платежів за виконані договірні зобов’язання.
157

Що варто знати про нецільове використання бюджетних коштів

За нецільове використання бюджетних коштів, можуть не тільки оштрафувати, а й притягнути до кримінальної відповідальності! Дізнайтеся все про цей важливий аспект і вбережіть себе від неприємностей. Розберемо свіжу судову практику
13351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді