Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або ТОТ, тепер доступний англійською

У Мінреінтеграції переклали англійською мовою перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф. Він затверджений наказом від 22 грудня 2022 року № 309 (зі змінами відповідно до наказу від 22 вересня 2023 року № 254).

Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або ТОТ

Головне для закупівельника у жовтні 2023

Переклад здійснено за дорученням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. 

Ініціативу було реалізовано з метою:

  • відновлення бізнес-активності на деокупованих територіях;
  • реінтеграції найбільш постраждалих регіонів в економічну систему України;
  • можливості здійснення європейськими банками оперативної перевірки інформації про підконтрольність Україні територій розміщення підприємств, на користь яких здійснюють транзакції за зовнішньоторговельними договорами.

Мінреінтеграції також зауважило, що дашборд інформаційної системи переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, оновлено. Він функціонує у штатному режимі, з відображенням інформації українською й англійською мовами.

Джерело: офіційний сайт Мінреінтеграції

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4179

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді