Анонсовано тендер з закупівлі ІТ для Державної податкової служби України

Центральне агентство з управління проектами (СРМА, Республіка Литва) проводить процедуру публічної закупівлі ІТ-рішень для національного партнера – Державної податкової служби України.

Свіжі зміни до закупівельного закону: що врахувати

Анонсовано тендер з закупівлі ІТ для Державної податкової служби України

Предметом закупівлі є послуги з "Розробки програмного забезпечення для модуля загального контролю в рамках єдиного податкового рахунку" та запровадження програмного та апаратного забезпечення контакт-центру Інформаційно-довідкового департаменту ДПС.

Закупівлі здійснюються в рамках програми підтримки управління державними фінансами ЄС для України.

Термін подачі заявок спливає 06/09/2021 10:00 за литовським часом. Для участі у тендері та подачі комерційних пропозицій запрошуються усі зацікавлені постачальники.

Ознайомитися з умовами закупівлі можливо за посиланням: https://bit.ly/2VXyZUs



УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4168

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді