Оприлюдненно проект змін до постанови Кабміна щодо функціонування електронної системи закупівель

Департамент сфери публічних закупівель Мінекономіки оприлюднив проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 166”. Основною ціллю розробки проекту постанови є приведення Порядку функціонування електронної системи закупівель у відповідність до положень Закону “Про публічні закупівлі”.

Свіжі зміни до закупівельного закону: що врахувати

Технічні регламенти у сфері медичних виробів адаптують до норм ЄС

Проект постанови розроблений з метою забезпечення належного функціонування електронної системи закупівель та надання відповідних сервісів шляхом вдосконалення положень Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків, в частині їх вдосконалення, однозначного тлумачення та приведення його положень до вимог законодавства.

Проект постанови та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційному вебсайті Мінекономіки в розділі “Обговорення проектів документів”.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту постанови приймаються впродовж 1 місяця з дати оприлюднення проекту на адресу:

Міністерство економіки України: 01008, Київ, вул. Грушевського, 12/2 або на адресу електронної пошти: [email protected]

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на адресу електронної пошти: [email protected]

Джерело: Мінекономіки

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4175

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді