Програми медичних гарантій на 2022 рік – триває громадське обговорення

Програма медичних гарантій затверджується Верховною Радою України у складі закону про Державний бюджет України на відповідний рік, згідно з Законом України "Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення".

Як провести закупівлю ліків ➤ Покроковий алгоритм

Програми медичних гарантій на 2022 рік – триває громадське обговорення

На сайті Національної служби здоров’я України оприлюднено інформацію, що розпочато підготовчу роботу до затвердження Програми медичних гарантій на 2022 рік.

НСЗУ запрошує медичну спільноту, експертів та всіх зацікавлених ознайомитися з проєктами специфікацій і умов закупівлі медичних послуг та долучитися до громадського обговорення.

Проект Програми медичних гарантій можна опрацювати за посиланням.

Публічні консультації щодо проєктів специфікацій і умов закупівлі послуг у Програмі медичних гарантій на 2022 рік триватимуть до 13 серпня 2021 року.

Органи місцевого самоврядування можуть подавати пропозиції Асоціації міст України на ел. адресу [email protected]. АМУ їх узагальнить та подасть Національній службі здоров’я України.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4168

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді