Які зміни врахувати у звіті про договір, укладений поза ЕСЗ

Які зміни врахувати у звіті про договір, укладений поза ЕСЗ

Законодавці внесли зміни до пунктів 3 і 8 частини 3 статті 3 Закону № 922, що визначають інформацію, яку має містити звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель.

❗️ Нові зміни в Законі про публічні закупівлі: що врахувати

Так, з інформації, яку обов’язково слід вказати у цьому звіті щодо найменування (для юридичної особи) або прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) (для фізичної особи) постачальника товарів, виконавця робіт чи надавача послуг, вилучили фразу «з яким укладено договір про закупівлю».

Це коригування дотримує логіки Закону. Адже договір, укладений поза ЕСЗ, не вважають договором про закупівлю у розумінні Закону № 922.

Уточнив також законодавець, яку інформацію про ціну зазначати у звіті. Так, звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, повинен містити, зокрема, ціну, зазначену в договорі про закупівлю/документі (документах), що підтверджує (підтверджують) придбання товару (товарів), робіт чи послуги (послуг), та строк виконання договору.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Публічні закупівлі 2024

Публічні закупівлі 2024 ▶ закон про публічні закупівлі 2024 зі змінами ▶ зу про публічні закупівлі 2024 ▶ закон про публічні закупівлі 2024
955

Нова редакція Особливостей № 1178: враховуємо зміни

Нова редакція Особливостей, яку КМУ затвердив постановою від 12.05.2023 № 471, працює з 19 травня 2023 року. Змін багато, але більшість з них коригує лінгвістично чи стилістично попередню редакцію Особливостей. Є й важливі зміни, які потрібно враховувати під час закупівель
5273

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді