Нові можливості та онлайн-підтримка для VIP-передплатників системи «Експертус Держзакупівлі»

Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
З 1 жовтня система «Експертус Держзакупівлі» стала ще потужнішим інструментом для закупівельників. Тепер кожен передплатник VIP-версії може розраховувати на щоденну підтримку експертів, які готові допомогти вирішити робочу проблему

Світ не стоїть на місці та щодня приносить нові виклики. У роботі ви можете стикнутися з ситуацією, до якої непросто буде знайти рішення. Система «Експертус Держзакупівлі» — це база унікальних консультацій, яку редакція щодня поповнює робочими ситуаціями від авторів-експертів.

Ви можете самостійно скористатися розумним пошуком і знайти в базі даних системи «Експертус Держзакупівлі» потрібну вам робочу ситуацію.

А з передплатою системи «Експертус Держзакупівлі», окрім інших переваг, ви зможете отримати консультацію з публічних закупівель за допомогою Онлайн-помічника. 

Консультації з публічних закупівель: VIP доступ Хочу VIP-версію

У роботі ви можете стикнутися з ситуацією, до якої непросто знайти рішення. Не залишайтеся в цей час наодинці зі своєю проблемою. Відтепер ви можете звернутися до експертів у режимі реального часу через онлайн-чат, який вже працює в системі «Експертус Держзакупівлі» з 1 жовтня.

Передплатники системи «Експертус Держзакупівлі» вже звикли радитися з експертами та отримувати розгорнуті консультації протягом кількох днів. Але редакція вирішила зробити роботу закупівельників ще простішою та ефективнішою — запустила онлайн-чат з експертами. Достатньо детально описати свою робочу ситуацію у вкладці «Онлайн», і експерти швидко нададуть рішення.

Отже, щоб вирішити свою робочу ситуацію з допомогою експертів пишіть:

  • в чат у вкладці «Онлайн» із 12:00 до 16:00. Отримаєте коротке рішення за 30 хвилин;
  • у вкладці «Письмово»  у будь-який час доби, 24/7. Отримаєте розгорнуте рішення. Залежно від складності ситуації, щоб сформувати таке рішення, нашому експерту може знадобитися кілька днів.

Нові можливості та онлайн-підтримка для VIP-передплатників системи «Експертус Держзакупівлі»

Передплатники системи «Експертус Держзакупівлі» мають змогу скористатися щоденною допомогою фахівців, які не тільки дадуть готові рішення, але й запропонують приклади документів, шаблони та рекомендації. Тепер система «Експертус Держзакупівлі» стає справжнім робочим помічником, який допомагає закупівельникам залишатися на крок попереду.

Якщо ви ще не доєдналися до кола передплатників системи «Експертус Держзакупівлі» зараз саме час це зробити! Ваші колеги вже користуються перевагами нового сервісу та отримують експертну допомогу кожного дня. Скористайтеся можливістю полегшити свою роботу та підвищити ефективність своїх закупівель вже зараз. 

З питань передплати телефонуйте:

0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді