День Конституції України: дата свята та додатковий вихідний у 2022 році

День Конституції України завжди відмічаємо 28 червня, у 2022 році він припадає на вівторок. Але святковий додатковий вихідний у цей день скасовано. Працюємо до повної перемоги України!

З Днем Конституції України!

Щиро вітаємо колег-закупівельників та всю Україну з наступаючим Днем Конституції! Бажаємо кожному громадянину завжди бути впевненим у верховенстві права та своїй захищеності. Зичимо вам натхнення та бажання щодня розбудовувати нашу країну, творити історію та робити вклад у майбутнє.

Нагадаємо, що буди фахівцем з публічних закупівель — це велика відповідальність. Давайте разом будемо прикладами того, що дотримання законодавства — запорука справедливості та стабільності.

Зичимо вам сімейного затишку та яскравого святкування, а у вирішенні робочих запитань ви завжди можете покластися на експертів:

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Недостовірна інформація у тендерній пропозиції: як діяти замовнику

Особливості передбачають право замовника відхилити учасника/переможця, тендерна пропозиція якого містить недостовірну інформацію. Пояснимо, яка недостовірна інформація є суттєвою для визначення результатів торгів та як її підтвердити
1449

Вартість участі у закупівлі

Участь у публічних закупівлях пов'язана з різними витратами, які можуть виявитися значущими для учасників. У цій статті ми розглянемо, які витрати можуть понести учасники, включаючи вартість подання тендерної пропозиції та вартість оскарження в АМКУ. Розуміння цих факторів допоможе більш точно оцінювати свої можливості та готуватись до тендерних процедур з максимальною ефективністю
26

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
90

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді