Мінекономіки затвердило Примірне положення про уповноважену особу

Мінекономіки затвердило Примірне положення про уповноважену особу

08.06.2021 року Міністерство економіки України наказом № 40 затвердило Примірне положення про уповноважену особу.

Правила організації закупівель уповноваженою особою

Одночасно втратив чинність наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 30.03.2016 № 557 «Про затвердження Примірного положення про тендерний комітет або уповноважену особу (осіб)».

Відтак замовникам рекомендовано керуватися новим Примірним положенням про уповноважену особу під час розроблення власного положення про УО.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Відпустка уповноваженої особи із закупівель: як працювати в ЕСЗ та організувати роботу

Уповноважена особа зібралась на відпочинок, а закупівля ще не завершена? Про такий розвиток подій замовник має потурбуватись заздалегідь. Дізнайтеся також, чи може УО у воєнний час піти у відпустку. Пояснимо обмеження та додаткові можливості, що визначає законодавство для відпусток під час війни
11245

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді