Хто може оприлюднювати інформацію про закупівлю?

Строки оприлюднення інформації про закупівлю за новим Законом

На вебінарі «Практика закупівель — 2021: бліц-відповіді на запитання закупівельників» консультант з публічних закупівель Ярослава Дуброва допомогла розібратися в тонкощах закупівельного законодавства.

Зокрема, ваш колега запитував:

«Чи може УО, як відповідальна особа за організацію та проведення закупівлі, своїм рішенням покласти оприлюднення інформації на іншого працівника?»

Тож проаналізуємо вимоги статті 11 Закону № 922 та з’ясуймо разом з пані Ярославою, чи є різниця між «забезпечує оприлюднення інформації» та «оприлюднює інформацію»?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Пробні тести для уповноваженої особи

Редакція Експертус Держзакупівлі згрупувала для вас тести для уповноваженої особи в зручний онлайн тренажер. Просто зараз ви можете потренуватися відповідати на запитання, затверджені Міністерством в онлайн режимі
7638

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4445

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді