КМУ на час війни змінив порядок використання електронного каталогу

КМУ на час війни змінив порядок використання електронного каталогу

Обирайте курс за телефоном ⭐️ 0 800 21 12 20 ⭐️

На період дії правового режиму воєнного стану в Україні КМУ змінив розміри:

  • плати за надання доступу до е-каталогу з переможця відбору;
  • плати, яку оператор авторизованого електронного майданчика, вносить для забезпечення функціонування веб-порталу уповноваженого органу;
  • плати, яку адміністратор ЕСЗ сплачує оператору авторизованого електронного майданчика як винагороду за надання доступу до е-каталогу замовнику, який уклав договір про закупівлю з переможцем відбору, а також за формування та супровід е-каталогу в ЕСЗ.

    Нові розміри оплати застосовують до закупівель, які замовник розпочав під час дії правового режиму воєнного стану в Україні.

    ДУ «Професійні закупівлі» у період воєнного стану може проводити тендери та закупівлі за рамковими угодами в інтересах замовників як ЦЗО, яку такі замовники вибрали, згідно із Законом № 922. Натомість вона не проводитиме в цей період обов’язкових закупівель в інтересах тих замовників, яких визначають додатки до розпорядження КМУ від 25.09.2019 № 846.

    Джерело: постанова КМУ «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822 і від 28 лютого 2022 р. № 169»від 24.06.2022 № 723

    Наші спільний опір, щоденна боротьба наших хлопців та дівчат на передовій і наша надважка робота в тилу приносить свої результати. Ворог знесилений, а ми втримуємо економіку України на гідному рівні, навіть у такі скрутні часи.
    Тримаймо рівень, і крок за кроком наближаймо день нашої Перемоги.
    Тому ми завжди готові підтримати вас та вашу команду.
    Передплатіть журнал "Держзакупівлі" на рік зі знижкою 40%, на півроку - 30%.
    Навчайтеся у Вищій Школі Закупівельника зі знижкою до 100% - деталі за тел.: 0 800 21 12 20!
    Акційний рахунок діє 5 днів, встигнете?

    Статичний блок для новин

    Статті за темою

    Усі статті за темою

    Прозоро майданчики: як обрати для публічної закупівлі

    Знаєте, що для закупівель через Prozorro Market насамперед треба вибрати е-майданчик, але не знаєте як та який обрати? Визначились з е-майданчиком, але не розумієте, як з ним працювати? Досить сумніватися, дізнайтеся правила роботи на майданчиках Prozorro просто зараз.
    2942

    Кваліфікований електронний підпис (КЕП) у публічних закупівлях

    В процедурі закупівлі і замовник, і учасник повинні підписати документи в електронній системі закупівель. Це можливо зробити виключно за допомогою електронного ключа. Які ключі можна застосовувати та які вимоги до них в електронній системі закупівель розглянемо у статті
    3590

    Як виправити помилку в ЕСЗ, яку допустили через технічні особливості роботи системи

    Допустили технічну чи механічну помилку через технічні особливості роботи електронного майданчика? Ділимося, як виправити помилку в ЕСЗ, в експертному матеріалі від редакції «Експертус Держзакупівлі» і юридичної фірми «Світ права»
    8531

    Гарячі запитання

    Усі питання і відповіді