Підписати документи КЕП та отримати послуги АЦСК вже можна на сайті ПриватБанку

ПриватБанк запустив новий вебсайт акредитованого центру сертифікації ключів, який дає змогу клієнтам отримати, перевірити чи відкликати кваліфікований електронний підпис (КЕП), підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

Підписати документи КЕП та отримати послуги АЦСК вже можна на сайті ПриватБанку

Отримайте акційну пропопозицію ✔️0 800 21 12 20✔️

Сайт електронних підписів доступний для всіх клієнтів — як підприємців і юридичних осіб, так і громадян України, які можуть у декілька кліків отримати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг.

Підпис SmartID є безкоштовним для клієнтів ПриватБанку та доступний із будь-якого смартфона, на якому встановлено мобільний додаток Приват24.

КЕП ПриватБанку гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 № 2155-VIII.

Докладніше про безкоштовну технологію SmartID для користувачів можна дізнатися за посиланням.

Джерело: сайт ПриватБанку

Підписати документи КЕП та отримати послуги АЦСК вже можна на сайті ПриватБанку

ХОЧУ VIP-доступ! ❤️

Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень.
Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахового видання "Держзакупівлі" на рік.
Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером,
телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні).
Миру нам. І хай буде літо!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4177

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді