Як дистанційно підписати документ у суд і взяти участь у засіданні

Зараз електронний суд є зручним і швидким способом отримати доступ до правосуддя.

Як дистанційно підписати документ у суд і взяти участь у засіданні

⚡️ За які порушення у закупівлях штрафують аудитори

Українці, які вимушено покинули свою домівку чи перебувають на окупованій території та не мають можливості підписувати вручну або за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) документи, щоб подати їх до суду, можуть це зробити з Дія.Підписом.

Це універсальний ключ у смартфоні, яким можна підписувати документи онлайн для кількох цифрових кліків. Ще на початку року команда Мінцифри вдосконалила процес Дія.Підпису. Замість рухів головою підписувати документи можна, кліпнувши очима.

Як створити Дія.Підпис, Мінцифри показує у відео: https://bit.ly/37OO80S.

Також із Дія.Підпис можете отримати доступ до судового розгляду. Для цього зареєструйтесь в електронному суді, авторизуйтесь у підсистемі відеоконференції та візьміть участь у судових засіданнях онлайн, навіть коли перебуваєте за кордоном.

Джерело: Єдиний вебпортал органів виконавчої влади

Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу.
Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила.
Для вас є підтримка від редакції — до 6-ти місяців безплатного доступу до електронного журналу "Держзакупівлі", а також до

експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте ⭐️0 800 21 12 20⭐️(дзвінки безплатні).
Будьмо на зв’язку щодня!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4178

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді