МОЗ затвердив перелік медобладнання, для закупівлі якого казначеї можуть наразі проводити платежі

МОЗ затвердив Перелік медичного обладнання для забезпечення потреб сфери охорони здоров’я в умовах воєнного стану (далі — Перелік).

МОЗ затвердив перелік медобладнання, для закупівлі якого казначеї можуть наразі проводити платежі

ХОЧУ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В НАВЧАННІ

Відтак органи Казначейства зможуть у другу чергу проводити платежі за видатками на закупівлю та монтаж:

  • медичного обладнання згідно з Переліком;
  • систем постачання медичного кисню.

    Придбавати медичне обладнання, назви якого містить Перелік, замовники можуть як за видатками загального, так і за видатками спеціального фонду державного та місцевих бюджетів.

    Нагадаємо: наявність такого Переліку як умову проведення платежів органами Казначейства передбачає підпункт 2 пункту 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 09.06.2021 № 590.

    Джерело: наказ МОЗ «Про затвердження переліку медичного обладнання для забезпечення потреб сфери охорони здоров’я в умовах воєнного стану» від 09.05.2022 № 761

    Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу.
    Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила.
    Для вас є підтримка від редакції — до 6-ти місяців безплатного доступу до електронного журналу "Держзакупівлі", а також до

    експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»

    Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте ⭐️0 800 21 12 20⭐️(дзвінки безплатні).
    Будьмо на зв’язку щодня!

    Статичний блок для новин

    Статті за темою

    Усі статті за темою

    Договір про закупівлю за державний кошт

    Договори, фінансові зобов’язання в яких виконуються за рахунок бюджетних коштів, відрізняються від звичайних господарських договорів не лише наявністю відповідних процедур, що передують укладанню, але й порядком оплати виконаних господарських зобов’язань. Розглянемо основні умови, дотримання яких дозволить знизити ризики непорозуміння з Державною казначейською службою України та відповідно убезпечить від штучної затримки платежів за виконані договірні зобов’язання.
    153

    Що варто знати про нецільове використання бюджетних коштів

    За нецільове використання бюджетних коштів, можуть не тільки оштрафувати, а й притягнути до кримінальної відповідальності! Дізнайтеся все про цей важливий аспект і вбережіть себе від неприємностей. Розберемо свіжу судову практику
    13229

    Гарячі запитання

    Усі питання і відповіді