Уряд затвердив план заходів із забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану

Уряд контролюватиме рівень торговельних надбавок для продуктів харчування.

Уряд затвердив план заходів із забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану

ХОЧУ АКЦІЙНУ ПІДПИСКУ ►►► До 6 місяців БЕЗПЛАТНОГО доступу ✔️

Міністерства, Держстат, обласні військові адміністрації регулярно відстежуватимуть, зокрема, статистику за балансом основних продуктів харчування. Контролюватимуть рівень торговельних надбавок. Обсяги вітчизняної с/г продукції під експорт і надалі на період воєнного стану регулюватимуться державою.

Уряд вивчатиме потребу та кількість підприємств, які потребують фінансування для розширення, відновлення та будівництва виробничих потужностей. Також — постійно забезпечуватиме потреби вітчизняних підприємств агропромислового комплексу в товарах критичного імпорту.

Держава регулярно закуповуватиме продовольчі набори для соціально незахищених верств населення. Будуть реалізовані місцеві програми для самозабезпечення територіальних громад харчовими продуктами.

Джерело: Єдиний вебпортал орагнів виконавчої влади

Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу.
Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила.
Для вас є підтримка від редакції — до 6-ти місяців безплатного доступу до електронного журналу "Держзакупівлі", а також до

експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте ⭐️0 800 21 12 20⭐️(дзвінки безплатні).
Будьмо на зв’язку щодня!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4176

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді