Десять кроків, щоб здобути іменний сертифікат для УО

Автор
головний редактор журналу «Держзакупівлі»
Передплатники журналу «Держзакупівлі» мають змогу пройти підсумковий тест зі складання тендерної документації та отримати іменний сертифікат

 

Надалі ми створюємо журнал «Держзакупівлі» у новій компанії  Цифровому видавництві Експертус. Ми зберегли нашу редакцію, експертів у повному складі і готові до нових закупівельних викликів.

Дякуємо, що вже не перший рік довіряєте нам. Ми цінуємо це та продовжуємо підтримувати вас усією своєю командою.

Зверніть увагу, тепер передплатити свого професійного помічника ви можете лише в Цифрове видавництво Експертус. Перевірте, чи не час продовжити передплату, щоб ми і надалі працювали разом.

 

Якщо ж у вас виникатимуть запитання щодо передплати, телефонуйте у відділ клієнтської підтримки: 0 800 21 38 38.

 

new.png

ЧИТАТИ СВІЖИЙ НОМЕР

 

У 2022-му передплатники журналу «Держзакупівлі» отримали цикл-практикум «Путівник умовами ТД», а також мали змогу ще й попрактикувати на інтерактивних тренажерах до 10 тематичних мінікурсів.

 

Увесь цей час у рубриці «Робота із документами» редакція журналу публікувала статті з детальним аналізом законодавчих вимог та зразками умов ТД. А читачі вчилися за порадами знаного експерта у сфері публічних закупівель формувати окремі умови ТД й одразу втілювали здобуті рішення на практиці — у своїх закупівлях.

 

Тепер вправні учні та справжні професіонали готові отримати сертифікат, який засвідчує базовий рівень навичок зі складання ТД у 2022 році. Нові навички зі складання ТД допо­можуть уповноваженій особі закуповувати швидко, заощадливо і саме те, що потрібно.

Вітаємо і дякуємо, що були із виданням «Держзакупівлі» увесь цей карколомний рік!

Зростайте професійно й у 2023 році з вашим надійним помічником — журналом «Держзакупівлі».

 

Все буде Україна!

? ПРИДБАТИ ЖУРНАЛ НА ВИГІДНИХ УМОВАХ

 

У 2022-му ви отримали цикл-практикум «Путівник умовами ТД», а також мали змогу ще й попрактикувати на інтерактивних тренажерах до 10 тематичних мінікурсів.

Увесь цей час у рубриці «Робота із документами» ми публікували статті з детальним аналізом законодавчих вимог та зразками умов ТД. А ви вчилися за порадами знаного експерта у сфері публічних закупівель формувати окремі умови ТД та одразу втілювали отримані рішення на практиці — у своїх закупівлях.

Тепер час упевнитися, що ви — вправні учні та справжні професіонали. І звичайно, що готові отримати сертифікат, який засвідчує базовий рівень навичок зі складання ТД у 2022 році.

Дайте відповідь на 10 запитань до нашого лайтового тесту. Якщо відчуваєте труднощі, перегляньте статті в рубриці «Робота з документами» у журналах за 2022 рік. Вони допоможуть впоратися з усіма запитаннями.

Упевнені, навички зі складання ТД допо­можуть вам закуповувати швидко, заощадливо і саме те, що потрібно вашій організації.

+

Зростайте професійно й у 2023 році з вашим надійним помічником — журналом «Держзакупівлі».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Недостовірна інформація у тендерній пропозиції: як діяти замовнику

Особливості передбачають право замовника відхилити учасника/переможця, тендерна пропозиція якого містить недостовірну інформацію. Пояснимо, яка недостовірна інформація є суттєвою для визначення результатів торгів та як її підтвердити
1445

Вартість участі у закупівлі

Участь у публічних закупівлях пов'язана з різними витратами, які можуть виявитися значущими для учасників. У цій статті ми розглянемо, які витрати можуть понести учасники, включаючи вартість подання тендерної пропозиції та вартість оскарження в АМКУ. Розуміння цих факторів допоможе більш точно оцінювати свої можливості та готуватись до тендерних процедур з максимальною ефективністю
26

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
89

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді