Тестування уповноважених осіб: як та коли відбувається у Prozorro

Тетяна Мішта, консультант з питань публічних закупівель, розповіла про особливості тестування уповноважених осіб у Prozorro.
Тестування уповноважених осіб: як та коли відбувається у ProzorroТетяна Мішта, заступник директора Департаменту регулювання публічних закупівель — начальник відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Мінекономіки

Як призначити уповноважену особу: алгоритми для вас

Тестування уповноважених осіб: як та коли відбувається у Prozorro

✍ Наказ про уповноважену особу із закупівель: зразок 2021

Система тестування влаштована таким чином, щоб кожен закупівельник мав пів року, щоб спробувати пройти це тестування до того, як воно стане обов’язковим, та зрозумів свій рівень знань та “білі плями” у цих знаннях.

В свою чергу, розробники зрозуміють, яких змін потребуватиме такая система тестування.

При цьому, варто зауважити, що тестування покликане підтягти усіх закупівельників до базового рівня закупівельного законодавства. Наразі маємо ситуацію, коли масово закупівельники не знають законодавства. Це призводить до неефективних закупівель: вони тривалі в часі, довго оскаржуються тощо. Для цього і потрібно отримати базові знання.

За матеріалами вебінару

«Професійні вимоги до уповноважених осіб: що потрібно знати зараз та під час тестування»

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Відпустка уповноваженої особи із закупівель: як працювати в ЕСЗ та організувати роботу

Уповноважена особа зібралась на відпочинок, а закупівля ще не завершена? Про такий розвиток подій замовник має потурбуватись заздалегідь. Дізнайтеся також, чи може УО у воєнний час піти у відпустку. Пояснимо обмеження та додаткові можливості, що визначає законодавство для відпусток під час війни
11241

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді