НАЗК розробило професійний стандарт антикорупційного уповноваженого

Мінекономіки затвердило професійний стандарт «Уповноваженого з антикорупційної діяльності», над яким працювали фахівці НАЗК.

Робота УО☝️ Як організувати, щоб не нашкодити закупівлям

 НАЗК розробило професійний стандарт антикорупційного уповноваженого

У документі визначені загальні та професійні компетентності, а також функціонал уповноважених.

До переліку професійних компетентностей уповноваженого ввійшли:

  • доброчесність;
  • досягнення результатів;
  • аналітичні здібності;
  • комунікація та взаємодія.

НАЗК переконаний, що разом із появою стандарту підвищиться експертність фахівців та зростатиме їх значення у державних органах та інших організаціях. У перспективі ухвалення Професійного стандарту сприятиме підвищенню рівня оплати праці уповноважених і НАЗК працюватиме над цією реформою.

Джерело: офіційний сайт НАЗК



УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
89

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44176

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
173

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді