Як замовникам забезпечити упевнений старт у новому закупівельному році?

Розкрийте секрети вдалих закупівель 2022.
Упевнений старт у новому закупівельному роціАвтор:
Росіна СТАРЧУК,
головний редактор

Із першим номером 2022 року журналу «Держзакупівлі» ви не проґавите жодної важливої закупівельної справи. Адже знайдете в ньому все, щоб легко розпочати новий рік. У допомогу — сім правил, як планувати та проводити закупівлі, та десять підказок, як оформити протокол.

Із початку 2022 року маєте пройти тестування.Інакше — не зможете проводити закупівлі у повному обсязі. Аби у круговерті справ все врахували, наш експерт відповідає, чи потрібно проходити тестування:

  • УО, яка змінила місце роботи;
  • особі, яка тимчасово виконує обов’язки УО;
  • особі, яка відповідає за закупівлі до 50 тис. грн.

Як замовникам забезпечити упевнений старт у новому закупівельному році?

ЧИТАТИ ВЕСЬ НОМЕР

Відхиляти учасника — одне з непростих завдань у тендері. Уточнюйте, як діяти, якщо знайшли підстави за статтею 17 Закону № 922. Буває й таке, що найвигіднішу пропозицію на тендері подає учасник, який недобросовісно виконував договори. Як уберегтися від нього або ж переконатися, що він виправився? Тримайте готові рішення.

Читайте й про те, як перевірити фінансову спроможність учасників й описати вимогу так, щоб їх не дискримінувати.

З цим номером ми запроваджуємо нову традицію. Відтепер щомісяця на вас чекатиме одна зі статей циклу «Путівник умовами ТД». Протягом року вчитиметеся формувати окремі умови головного документа для тендеру. Крокуйте з нами увесь 2022 рік і збирайте колекцію зразків, порад та прикладів. Перша стаття — про те, які вимоги обов’язково має містити ТД, а які — під забороною. За порадами експерта зможете правильно сформувати опис окремої частини предмета закупівлі (лота).

Закріпити свої знання на одну із тем про ТД та засвідчити їх сертифікатом маєте можливість у наших мінікурсах. Ми готуватимемо їх щомісяця. У цьому номері пройдіть три уроки, щоб потренуватися описувати окрему частину предмета закупівлі (лота).

Залишайтеся з нами, бо найцікавіше — попереду!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
3937

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
362

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді