Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів

Тепер у разі заміни хоча б одного з підписів посадової особи, або доповнення хоча б одним підписом, треба оформлювати нові зразки підписів.

Як призначити уповноважену особу: три варіанти

Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів

Мінфін доповнив Порядок відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Казначейства. Визначив, що Казначейство формує справи з юридичного оформлення рахунків на структурні підрозділи, які містять:

  • службові записки щодо відкриття/закриття бюджетних рахунків для зарахування надходжень до держбюджету;
  • зразки підписів посадових осіб, яким надано право підпису на платіжних, розрахункових та інших розпорядчих документах.

Джерело: наказ Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України» від 15.01.2021 № 12, набере чинності з дня офіційного опублікування

Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів
ОЛЕНА СТЕПАНОВА,директор ТОВ «СІ БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ», Одеса
Для моніторингу процедур закупівель не стали перешкодою ані нові законодавчі норми, ані карантинний режим. Держаудитслужба своєї роботи не спинила. Дізнайтеся, коли аудитори виявляють порушення під час моніторингу процедури закупівлі?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Відпустка уповноваженої особи із закупівель: як працювати в ЕСЗ та організувати роботу

Уповноважена особа зібралась на відпочинок, а закупівля ще не завершена? Про такий розвиток подій замовник має потурбуватись заздалегідь. Дізнайтеся також, чи може УО у воєнний час піти у відпустку. Пояснимо обмеження та додаткові можливості, що визначає законодавство для відпусток під час війни
11247

Закупівлі ліків та медвиробів за Особливостями: оновлена навчальна програма

В умовах війни робота закупівельника у сфері медицини важлива як ніколи. Вона допомагає зберігати життя та здоров'я мільйонів українців, і що особливо важливо нині – забезпечити доступ наших воїнів до необхідних ліків та препаратів. Тож, аби ви вільно орієнтувалися у законодавчих змінах і не допускали помилок, ми створили для вас навчальну програму
784

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді