Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів

Тепер у разі заміни хоча б одного з підписів посадової особи, або доповнення хоча б одним підписом, треба оформлювати нові зразки підписів.

Як призначити уповноважену особу: три варіанти

Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів

Мінфін доповнив Порядок відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Казначейства. Визначив, що Казначейство формує справи з юридичного оформлення рахунків на структурні підрозділи, які містять:

  • службові записки щодо відкриття/закриття бюджетних рахунків для зарахування надходжень до держбюджету;
  • зразки підписів посадових осіб, яким надано право підпису на платіжних, розрахункових та інших розпорядчих документах.

Джерело: наказ Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України» від 15.01.2021 № 12, набере чинності з дня офіційного опублікування

Змінили посадову особу — перегляньте зразки підписів
ОЛЕНА СТЕПАНОВА,директор ТОВ «СІ БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ», Одеса
Для моніторингу процедур закупівель не стали перешкодою ані нові законодавчі норми, ані карантинний режим. Держаудитслужба своєї роботи не спинила. Дізнайтеся, коли аудитори виявляють порушення під час моніторингу процедури закупівлі?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у серпні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у серпні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
384

Курси з тендерних закупівель 2024

Щоб бути кращим у закупівлях і скласти тестування від Мінекономіки, доцільно пройти курси з публічних закупівель. Дізнайтеся, які курси онлайн із закупівель можна пройти й отримати підтвердний сертифікат від юридичного університету
5782

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді