Мін’юст затвердив правила, за якими е-документи передаватимуть до НАФ на постійне зберігання

Міністерство юстиції України затвердило Порядок приймання-передавання електронних документів Національного архівного фонду (далі — Порядок).

Мін’юст затвердив правила, за якими е-документи передаватимуть до НАФ на постійне зберігання

Чи можна створювати електронний протокол засідання тендерного комітету

Порядок поширюється на підприємства, установи, що створюють документи Національного архівного фонду (НАФ). Це, зокрема, державні органи, органи місцевого самоуправління, підприємства, установи та організації незалежно від форм власності та підпорядкування, які є джерелами комплектування архівів.

Юридичні особи застосовують цей Порядок і в разі їх ліквідації, щоб передати на зберігання до архівів документи постійного і тривалого (понад 10 років) строків зберігання.

НАФ прийматиме електронні документи від юросіб щорічно за графіком, затвердженим архівом за погодженням з юридичною особою.

Джерело: наказ Мін’юсту від 30.12.2020 № 4555/5

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Технічна специфікація до предмета закупівлі – вимоги та зразок

Технічна специфікація – це одна з найбільш важливих частин у тендерній документації. Саме вона визначає чи вдасться замовнику отримати потрібне у належній якості, формі та з необхідним функціоналом. З'ясуймо, на що звернути увагу замовнику.
5525

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді