Довідка по статті 17

UA RU
Довідка в довільній формі може викликати безліч запитань в учасників закупівлі. Щоб зменшити кількість уточнень, надайте їм зразок такої довідки, який ми підготували для вас у статті.


Нагадаємо, що тендерну пропозицію можуть подавати об’єднання учасників. В такому випадку, за запропонованим зразком, інформацію про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі, встановлених статтею 17 Закону № 922, надає кожен з учасників об’єднання окремо.

❗️ Нові зміни в Законі про публічні закупівлі: що врахувати

Отже, тримайте на похваті:

Додаток __
до тендерної документації

Інформація про відсутність підстав, визначених у статті 17 Закону

Інформація про відсутність підстав, визначених у статті 17 Закону надається учасником у складі пропозиції за такою формою (лист-гарантія) або у довільній формі:

Довідка

про відсутність підстав відмови в участі ______________________________

(найменування Учасника)

у процедурі закупівлі відповідно до статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі»

Ми, _________________(найменування Учасника) (далі — Учасник), в особі ______________ (керівник/уповноважена особа учасника) підтверджуємо, що Замовник не має підстав для відмови нам в участі у процедурі закупівлі, а саме:

Фізична особа, яка є учасником процедури закупівлі або службова (посадова) особа учасника процедури закупівлі, яка підписала тендерну пропозицію (або уповноважена на підписання договору в разі переговорної процедури закупівлі), не була засуджена за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів (зокрема, пов’язане з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку.

Якщо вартість закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) або робіт, яка здійснюється за умовами цієї тендерної документації, дорівнює чи перевищує 20 мільйонів гривень (у тому числі за лотом), Учасник гарантує, що має антикорупційну програму чи уповноваженого з реалізації антикорупційної програми (не стосується нерезидентів).

Службову (посадову) особу Учасника процедури закупівлі, яку уповноважено Учасником представляти його інтереси під час проведення процедури закупівлі, фізичну особу, яка є Учасником, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми.

Якщо згідно з інформацією щодо сплати податків, зборів, платежів, контроль за якими покладено на органи Державної податкової служби України, в Учасника є заборгованість із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), Учасник може надати у складі тендерної пропозиції документальне підтвердження здійснення заходів щодо розстрочення і відстрочення такої заборгованості у порядку та на умовах, визначених законодавством країни реєстрації Учасника. Учасник погоджується, що ненадання такого документального підтвердження свідчить про наявність відповідної підстави для відмови Учаснику в участі у процедурі закупівлі.

___________________________________________________________

(Посада, ініціал(и) прізвище, підпис учасника)

Учасник має право поставити на документі відбиток печатки у випадку її використання учасником.

СКАЧАТИ ДОКУМЕНТ



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді