ТОП-3 статті до Дня народження порталу «Держзакупівлі»

Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
З нагоди річниці порталу «Держзакупівлі» ми зібрали цікаві дані. Статистика – це неоцінений ресурс для постійного удосконалення нашого контенту та забезпечення вас інформацією, яка дійсно корисна.

У цій добірці ми зібрали найбільш популярні статті, які допоможуть вам знайти кращі стратегії закупівель та отримати цінні поради від експертів. Ці статті отримали найбільше визнання від нашої аудиторії та стали справжнім скарбом для всіх, хто цінує якість та актуальність інформації.

 ⭐Прямий договір у воєнний час: як укласти за Особливостями

Умови для укладення прямого договору постійно змінюються. Чого тільки варті обгрунтування за пунктом 13, які потрібно затвердити у керівника. У цій статті наш експерт Наталія Заєць детально роз'яснила, як наразі укладати прямі договори за Особливостями та дотримати усіх вимог.

 ⭐Проектно-кошторисна документація

Будь-яке будівництво починається з проектування та складання кошторису витрат. І ще на етапі планування закупівлі проектно-кошторисної документації у закупівельника виникає купа питань. А ми стараємося їх якнашвидше закрити. Як-от у цій статті. Пояснили:

 Розірвання договору про закупівлю: діємо за правилами

Бувають ситуації, коли все ж доводиться розірвати договір про закупівлю. Прийняти безпечне рішення допоможе саме ця стаття. У ній зібрано усе: аналіз норм, судова практика та й зразок додаткової угоди. 

Дякуємо нашим відданим читачам!

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді