Аукціони на Prozorro.Продажі цьогоріч принесли до бюджету понад 34 млн гривень

В електронній системі Prozorro.Продажі у 2023 році завершено 730 аукціонів, які принесли до бюджетів різного рівня понад 34 млн грн.
contract.jpg

Визначаємо очікувану вартість для поточного ремонту

Як повідомляє пресслужба ДП «Прозорро.Продажі» у Фейсбуці, з початку 2023 року в системі вже успішно завершилося 730 аукціонів, які допомогли заробити 34,4 млн гривень у бюджети різних рівнів.

З них майже 29 млн гривень принесли завершені аукціони в межах справ про банкрутство.

Так, 2,6 млн гривень принесли торги з продажу активів збанкрутілих банків, а на 984 тис. гривень поповнилися бюджети громад від завершених угод із малої приватизації.

За результатами аукціонів з оренди державного та комунального майна організатори одержали 233 тисяч гривень.

Тож, з початку війни система допомогла заробити до бюджетів різних рівнів 7,4 млрд гривень.

«Цього року участь у торгах у системі взяли майже 14 тис. учасників. Організатори оголосили 3,6 тис. нових аукціонів, у яких можна взяти участь та позмагатися», - розповіли у компанії.

В державній електронній торговій системі Prozorro.Продажі зауважили, що онлайн-аукціони  проходять у звичному режимі. Ознайомитися з усіма оголошеними аукціонами та знайти бажаний для себе актив можна на Prozorro.Продажі або на сайтах акредитованих майданчиків.

Джерело: сторінка у Фейсбуці Prozorro.Продажі

 

 

 

 

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2024

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
36270

Чим конкретна назва предмета закупівлі відрізняється від узагальненої

Чим відрізняється конкретна назва предмета закупівлі від узагальненої? Що має зазначати замовник під час оприлюднення інформації про закупівлі в електронній системі закупівель? З’ясуймо на прикладі закупівлі засобів особистої гігієни
7888

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді