Строк для обладнання обмінників системами відеоконтролю продовжено

Зважаючи на умови воєнного стану та звернення учасників ринку, НБУ продовжив строк для обладнання небанківських пунктів обміну валют системами технологічного відеоконтролю до 31 серпня 2022 року.

Національний банк України продовжив строк для встановлення систем технологічного відеоконтролю у приміщеннях небанківських фінансових установ та операторів поштового зв’язку, які здійснюють торгівлю валютними цінностями, до 31 серпня 2022 року.

Нагадаємо,  відповідно до вимог постанови Правління Національного банку України від 29 липня 2022 року № 165 "Про особливості регулювання та нагляду за здійсненням діяльності з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі в період дії воєнного стану та внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 березня 2022 року № 39" небанківські фінансові установи та оператори поштового зв’язку, які здійснюють торгівлю валютними цінностями, були зобов'язані з 03 серпня 2022 року здійснювати валютно-обмінні операції з обов'язковим застосуванням систем технологічного відеоконтролю за обслуговуванням клієнтів.

Зважаючи на умови воєнного стану та звернення учасників ринку, Національний банк продовжив цей строк до 31 серпня 2022 року.  

Такі зміни містить постанова Правління Національного банку України від 23 серпня 2022 року № 186 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 29 липня 2022 року № 165".

Постанова набирає чинності з 25 серпня 2022 року.

Джерело: офіційний сайт НБУ

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
224

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4212

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4010

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
180

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді