Як створити рубрику «безбар’єрність» на сайті закладу охорони здоров’я

Врахуйте аспекти складових безбар’єрності та дізнайтеся, як правильно відобразити рубрику «Безбар’єрність» на веб-сайті медичного закладу.

Як створити рубрику «безбар’єрність» на сайті закладу охорони здоров’я

Розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 366-р «Про схвалення Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року» дає таке значення термінів:

«Безбар’єрність - загальний підхід до формування та імплементації державної політики для забезпечення безперешкодного доступу всіх груп населення до різних сфер життєдіяльності»

Безбар'єрність закладу охорони здоров'я - це забезпечення рівних прав та можливостей доступності до медичних послуг та стан навколишнього середовища закладу охорони здоров'я, в якому всі групи населення та люди з інвалідністю можуть повноцінно та самостійно здійснювати життєдіяльність без додаткових зусиль та витрат.

З огляду на наслідки війни безбар’єрність – це те, що стосується кожного.

У матеріалі розглянемо аспекти складових безбар’єрності та як правильно відобразити рубрику «Безбар’єрність» на веб-сайті медичного закладу.

Медична платформа «Інформаційні технології в медицині» ( https://itmed.org/ ) допомагає закладам охорони здоров’я України створювати офіційні веб-сайти, які повністю відповідають законодавству України. Створення веб-сайту – безкоштовно. Звертайтеся! +38 063-787-22-07 (Viber, WhatsApp)

Ознайомче відео https://www.youtube.com/watch?v=zfl84SeO-aw

Джерело: стаття «Як створити рубрику «безбар’єрність» на сайті закладу охорони здоров’я» від itmed.org/

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4175

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді