Серпневі підказки для закупівельників: не пропустіть важливого

Дізнайтеся, як пройти тестування уповноважених осіб 2021, на які зміни в Законі про публічні закупівлі звернути особливу увагу, як правильно відмінити тендер, скоригувати проєктну документацію та оскаржити висновки за результатами моніторингу. Про це і багато іншого — у восьмому номері журналу «Держзакупівлі».

У цьому місяці святкуємо п’ять років, як закупівлі перейшли від паперових до електронних. Згадаймо початок історії — старт тестування і новий закон, коли частина замовників за бажанням могла використовувати систему, а згодом електронні закупівлі стали для всіх обов’язковими. Спочатку були побоювання, недовіра та спротив. Однак за ці п’ять років бачимо, що система себе виправдала, переконала в надійності й ефективності. І в цьому є заслуга кожного закупівельника, учасника, розробника, нормотворця. Тож і свято спільне.

Та попереду на нас чекають не менш важливі завдання, копітка робота і технічні удосконалення електронної системи. Ми поцікавилися, на що саме вже цього року нам чекати від адміністратора системи. Читайте про це в інтерв’ю з Василем Задворним.

Ще одна важлива подія цього літа — запрацювали свіжі зміни в Законі № 922. Проте ви не залишаєтеся наодинці з новаціями. Ми підготували для вас детальний коментар. Прочитайте все, а потім за 15 хвилин закріпіть знання та відпрацюйте навички у мінікурсі у Вищій школі Закупівельника. Як завжди, після цікавих завдань на вас чекатиме підсумковий тест. Відповісте на всі запитання — автоматично отримаєте іменний сертифікат.

Серпневі підказки для закупівельників: не пропустіть важливого

Для уповноважених осіб із початку наступного року стане обов’язковим тестування. Ми готуємо вас до нього. Нині пропонуємо вашій увазі гарячі запитання — відповіді на цю тему.

Не менш важливі інші теми липня:

Відчувайте кожен прекрасний момент літа.

Попри спекотні робочі будні, віднайдіть час для тиші та своїх рідних.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
982

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді