Опубліковані зразки договорів на закупівлю дитячого харчування

Міністерство економіки вважає важливим впровадження реформи харчування у закладах середньої освіти та приймає активну участь у роботі над цім проектом.

Як правильно формувати умови договору про закупівлю

Опубліковані зразки договорів на закупівлю дитячого харчування

Так, з метою спрощення роботи замовників, що відповідають за організацію харчування в закладах освіти та закуповують для цього відповідні товари і послуги, а також формування єдиних підходів до таких закупівель Мінекономіки спільно з АМКУ, МОН та представниками громадськості підготувало Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування у закладах освіти (наказ Мінекономіки від 30.10.2020 № 2208).

Методичні рекомендації (СКАЧАТИ >>>)

Також зважаючи на наближення нового навчального року, питання належного виконання договорів про закупівлю у сфері харчування для якісного забезпечення дітей харчуванням, набуває особливої ваги. Міністерством було проаналізовано розміщені в електронній системі закупівель договори та підготовлено зразки, які можуть бути використані замовниками під час підготовки проектів договорів про закупівлю.

Відповідний лист Міністерства від 29.07.2021 № 3304-04/39136-06 щодо договорів про закупівлю у сфері організації харчування у закладах освіти розміщений на сайті Мінекономіки у розділі “Діяльність” рубрики “Публічні закупівлі” у підрубриках “Консультації” (“Узагальнені відповіді”).

Також скачати зразки документів можливо за посиланнями:

  • Щодо проєктів договорів про закупівлю у сфері організації харчування у закладах освіти (СКАЧАТИ >>>)
  • Проєкт договору (зразок)_послуги (СКАЧАТИ >>>)
  • Проєкт договору (зразок)_товар (СКАЧАТИ >>>)

Джерело: Єдиний веб-портал органів виконавчої влади

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4168

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді