Інформація по договорах, укладених за спрощеною закупівлею: коли, яку оприлюднювати?

Інформація по договорах, укладнеих за спрощеною закупівлею: коли, яку оприлюднювати?


Перелік інформації, яку необхідно оприлюднити по договорах по спрощеній закупівлі, загалом передбачений у статті 10 Закону про публічні закупівлі. Але окремі норми містяться у статтях 41 і 42 Закону № 922. Зокрема, щодо оприлюднення змін до договору по спрощеній закупівлі та звіту про виконання договору.

Тож у закупівельників виникає багато запитань:

Правильні відповіді на ці запитання знає консультант з публічних закупівель Ярослава Дуброва.
Дізнайтеся й ви, щоб не наразитися на штраф за неоприлюднення або порушення строків оприлюднення інформації про закупівлі.

Більше важливих аспектів про договір по спрощеній закупівлі пані Ярослава пояснила на вебінарі «Договір за результатами спрощених закупівель: укладаємо та змінюємо правильно». Подивитись запис вебінару можна, зробивши два кліки.

Натисніть «Взяти участь».

Інформація по договорах, укладнеих за спрощеною закупівлею: коли, яку оприлюднювати?

Після того, як система вас зареєструє, клікніть на «Відеотрансляція» та насолоджуйтесь переглядом.

Інформація по договорах, укладнеих за спрощеною закупівлею: коли, яку оприлюднювати?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2024

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
24658

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
173

Прямий договір: як провести закупівлю без порушень

У яких випадках сьогодні можна укладати прямий договір за Особливостями? Коли звіт про договір про закупівлю, укладений без використання ЕСЗ, публікувати обов'язково, а коли — ні? Детально у статті
63847

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді