Як встановлювати вимоги в спрощеній закупівлі
Меню затверджено наказом МОЗ №215 від 3 лютого 2022 року відповідно до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 березня 2021 року №305.
Рекомендоване меню можна використовувати як у повному обсязі, так і частково, доопрацювавши його з урахуванням особливостей закладів освіти відповідної території. Водночас у разі внесення змін до рекомендованого меню його необхідно погодити у відповідному територіальному підрозділі Держпродспоживслужби.
Посилання: рекомендоване примірне чотиритижневе сезонне меню рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період - https://moz.gov.ua/uploads/7/35815-dodatok_do_nakazu_zima.docx
Джерело: МОН
УВАГА!
Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.