Перевірте своє Положення про уповноважену особу 2022

Перевірте своє Положення про уповноважену особу 2022


Якщо у вас як у замовника наприкінці 2021 року для організації та проведення процедур закупівель був утворений і діяв тендерний комітет, а також була призначена уповноважена особа, зона відповідальності кожного з них в частині організації та проведення конкретних процедур закупівель були врегульовані у відповідних положеннях про ТК та УО. З 1 січня 2022 року усі повноваження ТК перейшли до УО і положення про уповноважену особу має це враховувати.

Перегляньте положення про УО, затверджене на вашому підприємстві та, за необхідності, відкоригуйте його норми. Це забезпечить організовану і спокійну роботу уповноваженої особи.

Скористайтеся зразком Положення про уповноважену особу від експертів системи «Експертус Держзакупівлі».

Перевірте своє Положення про уповноважену особу 2022

РОЗКРИТИ ЗРАЗОК

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Відпустка уповноваженої особи із закупівель: як працювати в ЕСЗ та організувати роботу

Уповноважена особа зібралась на відпочинок, а закупівля ще не завершена? Про такий розвиток подій замовник має потурбуватись заздалегідь. Дізнайтеся також, чи може УО у воєнний час піти у відпустку. Пояснимо обмеження та додаткові можливості, що визначає законодавство для відпусток під час війни
11241

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді