Авторський і технічний нагляд: яка процедура закупівлі

UA RU
Пропонуємо відеоформат відповідей на закупівельні запитання.

Закупівлі в будівництві — досить складні, адже крім Закону «Про публічні закупівлі» потрібно знати, зокрема, норми Закону «Про архітектурну діяльність», Державні будівельні норми тощо.

Під час вебінару «Практика закупівель — 2021: бліц-відповіді на запитання закупівельників» консультант у сфері публічних закупівель Ярослава Дуброва роз’яснювала фахові тонкощі. Впевнені, що відповіді на запитання колег будуть корисними кожному закупівельнику.

PW_welcome_dz_webinar_29072024.jpg


Запитання від учасника вебінару:

Оголошено відкриті торги на закупівлю робіт, в ПКД є сума на технічний та авторський нагляд. Сума по технічному нагляду не перевищує 200 тис.грн, а авторський нагляд не перевищує 50 тис. грн. Чи можливо такі закупівлі провести по спрощеній процедурі та відповідно по прямому договору чи це все відкриті торги?

Відеовідповідь експерта

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВЕБІНАР ПОВНІСТЮ

Слідкуйте за професійними заходами від журналу «Держзакупівлі» та експертно-правової системи Експертус Держзакупівлі. Підвищуйте свою кваліфікацію на курсах з публічних закупівель від Вищої школи закупівельника. Будьте в курсі головних фахових подій 2021!

А щоб закупівлі з будівництва пройшли успішно, стануть у пригоді статті на порталі:

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді