Журнал реєстрації протоколів уповноваженої особи: скачати зразок

UA RU
Даємо зразок журналу реєстрації протоколів УО, який полегшить робочу рутину

Коли уповноважена особа обов’язково складає протоколи за Особливостями

Рішення уповноваженої особи оформлюються протоколом із зазначенням дати прийняття рішення, який підписується уповноваженою особою (ч. 10 ст. 11 Закону № 922). Особливих вимог до формування таких протоколів Закон № 922 не встановлює. Є лише нагадування, що уповноважена особа має:

  • зазначити дату ухвалення рішення;

  • підписати такий протокол.

Отже, уповноважена особа оформлює протоколом всі свої рішення із зазначенням дати та переліком питань з посиланнями на положення Закону № 922 з урахуванням Особливостей, що регулюють ці питання.

Протоколів у роботі УО з урахуванням Особливостей у період воєнного стану справді багато.

Зразки протоколів за Особливостями, які обов'язково складає УО під час проведення відкритих торгів

 

Чи обовязково УО вести журнал реєстрації протоколів

Закон № 922 не вимагає вести журнал або реєстр протоколів уповноваженої особи. Кожна установа організовує діловодство на підставі власної затвердженої інструкції з діловодства.

Також, загальні засади документування та особливості ведення діловодства визначаєТипова інструкція з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затверджена постановою КМУ «Деякі питання документування управлінської діяльності» від 17.01.2018 № 55 (далі — Типова інструкція). Зокрема, пункт 110 Типової інструкції передбачає, що номер (індекс) протоколу повинен відповідати порядковому номеру засідання. Нумерація протоколів ведеться:

  • у межах календарного року;

  • окремо за кожною групою протоколів засідання відповідної комісії, колегії, дорадчого органу, робочої групи тощо.

Тож радимо уповноваженій особі вести нумерацію протоколів ухвалених рішень за допомогою окремого документа у довільній формі, тим паче, що протоколів у воєнний час досить багато. Спеціальний журнал реєстрації протоколів уповноваженої особи 2023 не передбачений, і придбати його у паперовій формі не зможете. Зручно вести журнал протоколів у електронному форматі. Тож зберігайте собі зразок і користуйтеся!

Зразок журналу реєстрації протоколів уповноваженої особи

Номер протоколу

Дата протоколу

Порядок денний

Особа, відповідальна за оформлення протоколу

Примітки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  СКАЧАТИ ЗРАЗОК

 

 

 

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді