Додаткова угода на продовження дії договору на 20%: зразок

Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Продовження договору до 20% — рятівне коло, щоб забезпечити потребу на початку року. Щоб правильно оформити таке продовження, скачайте зразок додаткової угоди

Особливості № 1178 дозволяють замовнику змінити істотні умови договору про закупівлю, зокрема у разі зміни умов у зв’язку із застосуванням положень частини 6 статті 41 Закону № 922. Йдеться про випадок, коли:

дія договору про закупівлю може бути продовжена на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в початковому договорі про закупівлю, укладеному в попередньому році, якщо видатки на досягнення цієї цілі затверджено в установленому порядку

ч. 6 ст. 41 Закону № 922

Зміну умов сторони закріплюють у формі додаткової угоди. Замовники-бюджетники крім закупівельного законодавства мають враховувати ще й бюджетне. Адже у таких замовників може виникнути потреба укласти дві додаткові угоди на продовження дії договору на підставі ч. 6 ст. 41 Закону № 922.

Щоб зекономити час на складання документів, скачайте готові зразки додаткових угод від редакції експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»

Додаткова угода на продовження дії договору на 20%

Додаткова угода на продовження дії договору на 20%: зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК

Додаткові угоди на продовження дії договору на 20% для замовників-бюджетників

Замовники бюджетники можуть укласти дві додаткови угоди, щоб продовжити дію договору на 20%. Першу  щоб продовжити строк дії договору про закупівлю, а другу  щоб визначити вартість та обсяг постачання після того, як видатки будуть затверджені.

Додаткова угода на продовження дії договору на 20%: зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ПЕРШОЇ УГОДИ


Додаткова угода на продовження дії договору на 20%: зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДРУГОЇ УГОДИ



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді