Проєкт від Мінекономіки «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення»

2 березня 2023 року відбудеться XI інформаційно-діалоговий майданчик «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення».
Обрати ▶

Проєкт є ініціативою Міністерства економіки України, що реалізується Командою підтримки реформ Міністерства за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» у партнерстві з державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

На заході учасники дізнаються, зокрема:

  • як почати експорт товарів до країн Європейського Союзу;
  • які українські товари можуть замінити вироби з рф;
  • як взяти участь у проєкті Мінекономіки України «Export booster».

Про інструменти підтримки українських експортерів розповість радниця директора «Офісу з розвитку підприємництва та експорту», експертка з досліджень зовнішніх ринків програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Ольга Гвоздьова.

Джерело фінансування проєкту «Export booster» — мультидонорський рахунок для стабілізації та сталого розвитку України (MDA) Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), грантодавцями якого є: Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз (найбільший донор).

Захід відбудеться за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та Команди підтримки реформ Міністерства економіки України.

Форму для реєстрації розміщено на вебпорталі Експортний напрям Дія.Бізнес.

Джерело: вебпортал Експортний напрям Дія.Бізнес

Наталія Заєць консультант з публічних закупівель, канд. екон. наук, Київ
Скористайтеся покроковою інструкцією, щоб провести закупівлю в електронному каталозі із застосуванням запиту пропозицій постачальників за оновленими вимогами Особливостей та Порядку № 822

 

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
225

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4220

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
204

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4012

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді