Проблеми з тарифами на тепло та гарячу воду - Уряд придумав нове рішення

UA RU
Уряд більше не встановлює тарифи на тепло й гарячу воду, але допоможе місцевим керівникам з погашенням заборгованості, аби такі тарифи були справедливими для людей. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Правила закупівлі комунальних послуг

Нові граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку

Відшкодувати заборгованість, яка виникла через різницю в тарифах на тепло та гарячу воду, допоможе реструктуризація боргів теплокомуненерго за спожитий природний газ. Її передбачає Закон України «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу» від 14.07.2021 № 1639-IX, який нещодавно підписав Президент.

Прем’єр-міністр підкреслив, що реалізація Закону — це крок до оздоровлення фінансового стану ТКЕ та їх модернізації.

Джерело: Єдиний вебпортал органів виконавчої влади

Проблеми з тарифами на тепло та гарячу воду - Уряд придумав нове рішення
ЯРОСЛАВА ДУБРОВА,консультант з публічних закупівель, Київ
Ринок житлово-комунальних послуг має свої особливості. Тож замовники, які закуповують і споживають такі послуги, повинні знати, які вимоги встановлює Закон. Як не помилитися?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4184

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
382

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді