Інформація про відшкодування коштів працівнику: чи опридлюднювати в ЕСЗ

Інформація про відшкодування коштів працівнику: чи опридлюднювати в ЕСЗ

Робоча ситуація від колеги закупівельника:

Працівник власним коштом оплатив проєктні роботи на розроблення технічних умов для підключення до мереж централізованого водопостачання та водовідведення. Організація має відшкодувати йому кошти. Чи оприлюднювати інформацію в електронній системі закупівель про таку закупівлю?
Відповідаємо:
Саме по собі відшкодування коштів не підпадає під дію Закону про публічні закупівлі. При цьому необхідно мати обґрунтування, чому замовник не проводив закупівлі самостійно, щоб придбати такі проєктні роботи з розроблення технічних умов.
Розібратися в ситуації допоможе експерт з публічних закупівель, Ніна Абаімова.

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЕКСПЕРТ

Інформація про відшкодування коштів працівнику: чи опридлюднювати в ЕСЗАвтор:
Ніна Абаімова, експерт з публічних закупівель, Київ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2024

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
24655

Чим конкретна назва предмета закупівлі відрізняється від узагальненої

Чим відрізняється конкретна назва предмета закупівлі від узагальненої? Що має зазначати замовник під час оприлюднення інформації про закупівлі в електронній системі закупівель? З’ясуймо на прикладі закупівлі засобів особистої гігієни
6870

Як створити повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей

Якщо під час розгляду тендерної пропозиції учасника виявили невідповідності в інформації та/або документах, що подані ним у ТП та/або подання яких вимагалося ТД, маєте розмістити в ЕСЗ повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей. Як створити таке повідомлення в електронній системі розглянемо на прикладі.
2840

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді