Протокол засідання тендерного комітету про надання роз’яснення до тендерної документації

UA RU
Оскільки Закон не визначає перелік інформації, яка зазначається в зверненні, учасник може подати запит на інформацію не тільки стосовно тендерної документації. Але обовязок Замовника – надати розяснення і вчасно його оприлюднити.

Постачальник може не пізніше, ніж за 10 днів до закінчення терміну подання тендерної пропозиції має право звернутися через електронну систему закупівель до замовника за роз’ясненнями щодо тендерної документації, або, як показує практика і з інших питань. Наприклад, технічних.

Замовник надає роз’яснення на звернення та оприлюднює його на веб-порталі Уповноваженого органу. Як це зазначити в протоколі?

Зверніть увагу: у разі несвоєчасного надання замовником роз’яснень щодо змісту тендерної документації електронна система закупівель автоматично призупиняє перебіг тендеру. Тому роз’яснення необхідно надавати вчасно та фіксувати відповідно у протокол про надання роз'яснень до ТД.

Для поновлення перебігу тендеру замовник повинен розмістити роз’яснення щодо змісту тендерної документації в електронній системі закупівель з одночасним продовженням строку подання тендерних пропозицій не менш як на сім днів.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді