Протокол засідання тендерного комітету про затвердження річного плану закупівель

UA RU
Закупівлі здійснюються відповідно до річного плану, який підлягає оприлюдненню. Надаємо зразок протоколу тендерного комітету про затвердження річного плану закупівель, відповідно до нових вимог законодавства.

Особливо слід звернути увагу, що протокол засідання комітету про затвердження річного плану має бути датований не більше ніж п'ять днів до моменту його оприлюднення в системі. А ще краще, все робити в один день.

Річний план закупівель це початок закупівлі, тому замовнику варто прискіпливо ставитися до його формування. При цьому, протягом бюджетного року до річного плану закупівель можуть уноситися зміни, які мають бути оприлюднені протягом 5 робочих днів з дня їх затвердження. Замовник повинен спочатку внести зміни до річного плану, а потім оголошувати закупівлю.

web_ban_15072024.png

Зверніть увагу: існує безліч прикладів, коли невідповідність інформації в річному плані, оголошенні про проведення відкритих торгів та в документації призводила до відміни торгів. Тож будьте уважні та синхронізуйте інформацію, яка стосується конкретної закупівлі.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді