Як сформувати тендерну документацію для успішної закупівлі?

Складання тендерної документації – одна з найскладніших та найоб’ємніших тем для закупівельників. Як детально прописати вимоги, але уникнути дискримінації? Чим поняття «кваліфікаційні критерії» відрізняється від «інших вимог»? Як внести зміни в ТД і не заплутатися? Приготуйтеся, тендерна документація, — місія здійсненна!

Ми знаємо про усі складнощі закупівельників-практиків, щодня отримуємо листи від ваших колег. Тож тендерній документації ми присвятили окреми модуль на курсі «Національна сертифікація з публічних закупівель — 2021».

Тема 1. Обов'язкові умови тендерної документації

Експерти роз'яснюють:

Формування кваліфікаційних вимог до учасників. Реалізація в ТД вимог за статтею 17 Закону. Документальне підтвердження відповідності вимогам. Технічні вимоги.

Тема № 2. Необов'язкові умови тендерної документації

Формальні (несуттєві) помилки. Вимоги, що допоможуть уникнути учасників/товарів, що підпадають під санкційне законодавство.

Тема № 3. Забезпечення тендерної пропозиції та виконання договору

Протягом двох уроків вивчаємо умови повернення/неповернення тендерного та договірного забезпечення, розмір забезпечення.

Тема № 4. Дії замовника на етапі подання тендерної пропозиції

Тема № 5. Реалізація встановлених положень тендерної документації при проведенні торгів

Не чекайте на перевірку закупівлі або оскарження тендерної документації учасником, активуйте подарунковий доступ до уроків Вищої школи Закупівельника та отримайте:

  • відеоуроки від експертів з публічних закупівель,
  • готові конспекти,
  • тестування для самоперевірки.

А після успішного проходження усього курсу, не забудьте похвалитися СЕРТИФІКАТОМ про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого.

Як сформувати тендерну документацію для успішної закупівлі?



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді