ТОП-5 відповідей на запитання закупівельників у січні

Автор
головний редактор журналу «Держзакупівлі»
Про оприлюднення річного плану закупівель, про кваліфікацію учасника, про зміну істотних умов договору, про визначення одиниці виміру послуги
Підприємство — не бюджетник проводить закупівлі за власні кошти. Чи обов’язково складати план закупівель на цілий рік та оприлюднювати його в ЕСЗ протягом 5 днів після затвердження? Чи можна протягом року затверджувати річний план на кожну окрему закупівлю (перед початком її проведення), оприлюднювати план і проводити закупівлю

Дізнатися відповідь >>>

Чи може уповноважена особа скасувати своє рішення про дискваліфікацію учасника відкритих торгів, повернути його на кваліфікацію та визнати переможцем?

Дізнатися відповідь >>>

Замовник уклав із постачальником договір про закупівлю без урахування ПДВ. Постачальник змінив систему оподаткування, але не повідомив замовника про зміну ставки ПДВ. Тепер замовник укладає додаткову угоду на зменшення обсягів. Чи можна укладати угоду на зменшення суми без ПДВ?
Замовник в укладеному договорі про закупівлю хоче розписати та уточнити порядок зміни істотних умов за підпунктами 2 та 7 пункту 19 Особливостей. Чи можна вносити такі зміни в договір після підписання?
Що має врахувати замовник, коли визначає одиницю виміру послуги?
 ⭐

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді